Website functies

Jouw website volledig op maat vormgegeven

Gemakkelijk pagina’s toevoegen

Met het versleepbare menu kun je gemakkelijk pagina’s aanmaken en op de juiste plek invoegen.

Je kunt de webpagina’s eenvoudig verslepen. Dit kan ook naar een ander niveau zodat het subpagina’s worden. De URL’s passen zich automatisch aan. Oude links vanaf andere websites blijven gewoon werken.

Vraag een demonstratie aan

Afbeeldingen invoegen en bijsnijden

Teksten bewerken in jouw huisstijl

Je kunt jouw teksten eenvoudig zelf wijzigen. Het systeem bewaakt jouw huisstijl.

Wanneer je de inhoud van jouw teksten wijzigt, verandert er niets aan de stijl en opmaak van jouw website. Wil je ook de opmaak aanpassen, dan kun dit met één simpele ingreep op de hele website doorgevoerd worden. Daarnaast kun je gemakkelijk teksten van bijvoorbeeld Microsoft Word® of een soortgelijke tekstverwerker invoegen.

Afbeeldingen invoegen en bijsnijden

Zonder problemen afbeeldingen invoegen en bewerken.

Je kunt een afbeelding op de website naar wens opnieuw schalen en bijsnijden. Als een afbeelding te groot wordt geüpload, wordt deze automatisch verkleind. Zo blijft jouw website razendsnel.

  Tip: Heb je al een website bij ons? Bekijk onze instructievideo!

Afbeeldingen invoegen en bijsnijden
Toegangsniveaus

Autorisatieniveau’s tot tien lagen

Geef bepaalde klanten toegang tot specifieke pagina’s.

Aan een pagina kun je gemakkelijk een autorisatieniveau toekennen. Ook is het mogelijk om persoonlijke velden zoals bijvoorbeeld de naam van de klant gebruiken. Tevens is het maken van een persoonlijke pagina per klant mogelijk.

Jouw website internationaal

Breidt jouw site uit met meerdere talen

Bij binnenkomst van de bezoeker kijkt het systeem naar het land van herkomst en toont, indien beschikbaar, direct de juiste taal. Elke pagina is per taal in of uit te schakelen.

Uw website internationaal
Zoekmachine geoptimaliseerd

Zoekmachine geoptimaliseerd

De juiste technieken om te scoren in de zoekmachines.

Voor iedere pagina kunnen metatags ingesteld worden. Tevens is er een landingspaginamodule en een sitemap beschikbaar die direct vanaf elke pagina te benaderen is.

Uitgebreide bezoekersstatistieken

Google Analytics integratie biedt de mogelijkheid om klik- en zoekgedrag van de bezoekers te analyseren.

Onder het motto ‘Meten is weten’ kun je door middel van Google Analytics de website verder optimaliseren. Zo kun je meer potentiële klanten naar jouw website leiden en van jouw bezoeker een klant maken.

Uitgebreide bezoekersstatistieken
Afbeeldingen invoegen en bijsnijden

Pop-up module

Stel eenvoudig je klanten op de hoogte van bijvoorbeeld gewijzigde openingstijden, vakanties, aangepaste voorwaarden of alternatieve levermethodes.

Met de pop-up module kun je gemakkelijk een pop-up melding tonen. Deze melding wordt getoond en verdwijnt weer op de door jouw ingestelde tijd. Zo kun je drie weken voor je vakantie een melding instellen die op de dag van vertrek automatisch getoond wordt en automatisch weer uitgeschakeld wordt als je terug bent. Deze melding is per autorisatieniveau in te stellen.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Voor iedere pagina zijn de metatags uitgebreid instelbaar. Ook werkt het CMS met een strakke opmaak zodat alle h1, h2 tags etc. aan bod komen.

QR-codes

Er kunnen QR-codes gegenereerd worden. Met deze "Quick Response" codes kan iedereen met een smartphone direct naar een eigen opgegeven link worden doorgestuurd.

Sitemap

Elke 2 dagen wordt er een XML bestand aangemaakt wat jouw website beter vindbaar maakt voor de zoekmachines. Ook is er een visuele sitemap beschikbaar voor de bezoekers.

Landingspagina's

Met de Landingspagina's kun je de website beter vindbaar maken. Er kan een menu aangemaakt worden, uit het zicht van de bezoeker, maar wel voor zoekmachines getoond kan worden.

Buitendienst

Hiermee kun je tijdens groot onderhoud je website tijdelijk buiten dienst zetten. De website eigenaar kan uiteraard wel achter de schermen de website zien.

301 Redirects

Met de zelf in te stellen 301 redirects (url rewrite) kunnen pagina's naar eigen wensen worden omgeleid.

Modules

Naast deze bovenstaande functies, zitten er standaard in het pakket ook een aantal modules.

Verder naar Modules